<b>Sista chansen till Medelhavssol</b>
Foto: Thinkstock
>
Här är det fortfarande varmt i oktober När höstens mörker och regn anlänt är det många som vill passa på att få sig en sista vecka med sol och sommar innan vintern står för dörren. I Medelhavsområdet börjar det bli lite svalare, men det är fortfarande väldigt behagligt. Hit kan du fortfarande resa i oktober och få värme och sol.
Sista Minuten flyg med boende
- Spanien1 325 kr
- Turkiet1 399 kr
- Grekland1 649 kr
- Italien2 249 kr
- Kroatien2 275 kr
- Egypten2 999 kr
- Kap Verde4 800 kr
BILLIGASTE FLYG från 30 flygsajter
- Barcelonafr. 713 kr
- Malagafr. 973 kr
- New Yorkfr. 2 382 kr
- Miamifr. 3 350 kr
- Bangkokfr. 3 394 kr
- Phuket stadfr. 5 001 kr
- Sydneyfr. 7 964 kr
CHARTERRESOR - hitta bästa pris
- SideTurkiet2 198 kr
- Playa de l...Spanien2 275 kr
- Puerto RicoSpanien2 598 kr
- Playa del ...Spanien2 598 kr
- ArguineguinSpanien2 775 kr
- MaspalomasSpanien3 150 kr
- MelonerasSpanien3 998 kr
- Khao LakThailand7 298 kr
SISTA MINUTEN flyg & hotell
- Spanien1 325 kr
- Turkiet1 408 kr
- Grekland1 698 kr
- Cypern2 098 kr
- Italien2 898 kr
- Egypten3 448 kr
- Tunisien3 748 kr
Researtiklar
Sista minuten till Kroatien
Passa på att uppleva Kroatien innan hösten Det finns många sista minuten-resor till ett av sommarens mest omtyckta resmål Kroatien. Skynda att fynda så att du också får uppleva detta härliga land innan hösten är här.
Här är 10 trevligaste städerna i USA
Klicka dig fram i vårt snälla bildspel Nu har de vänligaste städerna i USA utsetts. Men glöm storstäder som New York och Los Angeles. Det är små städer som dominerar på listan.
Bo bra och billigt på Gran Canaria
8 prisvärda hotell för vinterns spanska charter Gran Canaria är ett av vinterns mest populära charterresmål. Vi har valt ut åtta hotell för dig som vill ha en solig, spansk och prisvärd semester när kylan satt sitt grepp om Sverige.
Här är proffsens bästa Korfu-foton
Klicka dig fram i vårt nya bildspel Den grekiska ön Korfu har vackra stränder, dramatisk natur och massor av sevärdheter. För dig som vill se mer av ön har vi letat upp proffsens allra bästa foton.
Prisvärda hotell i New York
Det går att bo både billigt och bra i New York Planerar du att åka till New York, men har hört hur otroligt dyrt det kan vara att bo på hotell i det som kanske är världens bästa storstad? Vi har valt ut några hotell som inte tar hela reskassan.
Möt sensommaren på Kreta
Res till Kreta i september När sommaren är över här hemma så har du fortfarande den bästa sommarmånaden kvar på Kreta. Har du aldrig varit här i september är det dags nu.
Så bor du billigt i höstens weekendstäder
Prisöversikt på hotell i höst Nu börjar det bli dags att planera höstens weekendresa till någon av Europas vackra städer. Här får du som vill resa billigt de mest prisvärda resmålen och hotellen.
Dags att boka vinterresan till solen
Hitta sommarvärmen mitt i vintern Även om det fortfarande är sommar så är det dags att boka vinterns solresor om du vill vara säker på att få åka bort på ett av de mest populära avresedatumen. Här får du en översikt över vinterns resor till solen.
7 galna fakta om Sagrada Familia
Lär dig mer om Barcelonas största sevärdhet Det här är den mest besökta sevärdheten i weekendfavoriten Barcelona. Vi har letat upp 7 galna fakta om kyrkan Sagrada Familia.

Resor inline
This video requires the Adobe® Flash® Player. Download a free version of the player.