<b> Här är världens mest besökta städer  </b>
Foto: leungchopan / Thinkstock
>
Klicka dig fram i vårt nya bildspel Nu har listan över världens hetaste städer kommit. Klicka dig fram i vårt nya bildspel för att se vilken stad som är mest populär under 2014.
Sista Minuten flyg med boende
- Grekland1 499 kr
- Turkiet1 599 kr
- Spanien2 399 kr
- Kroatien2 900 kr
- Italien3 399 kr
- Egypten5 025 kr
- Förenade Ara...8 849 kr
BILLIGASTE FLYG från 30 flygsajter
- Barcelonafr. 883 kr
- Malagafr. 1 021 kr
- New Yorkfr. 2 914 kr
- Bangkokfr. 3 294 kr
- Miamifr. 3 526 kr
- Phuket stadfr. 4 880 kr
- Sydneyfr. 8 058 kr
CHARTERRESOR - hitta bästa pris
- SideTurkiet2 698 kr
- MaspalomasSpanien3 100 kr
- Playa de l...Spanien3 125 kr
- Puerto RicoSpanien3 375 kr
- Playa del ...Spanien3 375 kr
- MelonerasSpanien3 998 kr
- ArguineguinSpanien4 200 kr
- Kata BeachThailand7 698 kr
SISTA MINUTEN flyg & hotell
- Turkiet2 125 kr
- Grekland2 248 kr
- Cypern2 448 kr
- Spanien2 598 kr
- Italien3 298 kr
- Frankrike3 495 kr
- Tunisien3 899 kr
Researtiklar
Här är Tysklands populäraste sevärdheter
Klicka dig fram i vårt nya bildspel Här är topplistan över de mest populära sevärdheterna i Tyskland. Här finns vackra slott, museer och vacker natur. Klicka dig fram i vårt nya bildspel.
Här är Legolands nya presidenter
Mest kända lego-sevärdheten får ansiktslyft Den mest kända sevärdheten på nöjesparken Legoland är utan tvekan de amerikanska presidenterna. Nu när Mount Rushmore fyller 40 år har de fått ett ansiktslyft.
Upptäck solsäkra favoriten Rhodos
Bästa tipsen till solgudens ö i Grekland Rhodos är en av de absoluta favoriterna i den grekiska ö-världen. Det är en mångsidig ö med många sköna badorter, långa stränder, solsäkert väder och bra shopping.
10 familjehotell vid Medelhavet
Sommarfavoriter för dig som reser med barn På sommaren lockar Medelhavet som allra mest och det är ofta hit chartern går. För att det ska bli lättare för dig har vi plockat fram några av Medelhavets bästa familjehotell.
Så här båtluffar du i Kroatien
Upptäck Kroatiens vackra skärgård Kroatien har en otroligt vacker skärgård och är ett perfekt resmål om du vill båtluffa mellan öarna. Vi har valt ut några öar som är särskilt spännande att besöka under din semester.
Romantik på slott och herrgårdar i Sverige
Genuina hotell att njuta på runt om i Sverige Att bo på hotell inte långt från sitt hem är lyx på hög nivå. Vill du få det där lilla extra, göra en riktigt romantisk weekend eller bara komma iväg en natt är ett slott eller en herrgård ett bra alternativ. Här får du det lilla extra, blir väl omhändertagen och kan passa på att njuta av varandra och omgivningarna.
Alla billiga all inclusive just nu
Bästa resorna med allt inkluderat Tiden då det var dyrt att åka på all inclusive är förbi. Tvärtom kan det vara ett sätt att spara pengar, särskilt för barnfamiljer. Här har vi valt ut några resmål där priset är lågt just nu.
Turkiets lyxigaste all inclusive
Hotell för dig som önskar prisvärd guldkant Turkiet är kungen av all inclusive-resmålen och här finns många bra hotell. Vi har valt ut sju hotell för dig som är ute efter extra mycket lyx under din semester.
Kroatiens lyxigaste charterhotell
Lyxsemester för dig som vill ha det lilla extra Lyxa till det i sommar och åk på en charter med många stjärnor. För att fira något särskilt eller för att få en garanterat perfekt semester. Vi har valt ut sex lyxiga charterhotell i Kroatien.

Resor inline
This video requires the Adobe® Flash® Player. Download a free version of the player.