<b>Kroatiens lyxigaste charterhotell</b>
Foto: Ving
>
Lyxsemester för dig som vill ha det lilla extra Lyxa till det i sommar och åk på en charter med många stjärnor. För att fira något särskilt eller för att få en garanterat perfekt semester. Vi har valt ut sex lyxiga charterhotell i Kroatien.
<b>Polen lockar med prisvärd solsemester</b>
Foto: Thinkstock
>
Njut av sol och bad på polska rivieran Förutom populära weekendstäder så lockar Polen med en vacker riviera, perfekt för dig som söker en annorlunda och prisvärd solsemester. Här är de bästa tipsen till sol och bad i Polen.
<b> Här är proffsens  bästa Sardinien-foton  </b>
Foto: Alex Popov / Thinkstock
>
Klicka dig fram i vårt nya bildspel Det här är en av de största öarna i Medelhavet men ön är ändå rätt okänd för många svenskar. För dig som är nyfiken på Sardinien har vi gjort ett bildspel med proffsens 17 bästa bilder.
<b>Bila i Frankrike i sommar</b>
Foto: Thinkstock
>
Tips inför din bilresa i Frankrike För många är själva resan det viktigaste på resan. Frankrike är ett trevlig land att upptäcka med bil, med sina fina kuster och många rutter. Här får du bra tips inför din bilsemester.
<b>Sommarens sista resor till solen</b>
Foto: Thinkstock
>
Res bort innan skolan och jobbet börjar igen Vi befinner oss just nu mitt i den svenska sommaren. Många stannar hemma, men lika många drömmer om att fly vardagen för en vecka. Än finns det många chanser att möta värmen utomlands, här får du alla sommarens sista resor till solen.
<b>Alla resor till Kroatien i augusti</b>
Foto: Thinkstock
>
Hitta en billig resa Härliga Kroatien är en av sommarens stora vinnare, och det är ett resmål som har något för alla. Vi har tagit fram de billigaste resorna för dig som vill ha en vecka med skön sol i augusti.
<b> Här är världens farligaste nöjespark </b>
Foto: www.actionpark.com
>
I Action Park har tiotusentals besökare skadats Nu har världens farligaste nöjespark slagit upp portarna igen. Här har tusentals besökare skadats och sex dödats.
<b>Resorna till solen efter skolstart</b>
Foto: Thinkstock
>
Res senare och spara pengar Har du möjlighet att resa utomlands när skolorna har börjat så finns det massor av billiga resor att ta del av. Passa därför på att lägga semestern lite senare i år om det går och spara pengar – här får du de billigaste resorna efter skolstart.
<b> Så fixar du billigare hyrbil </b>
Foto: Mikael Jägerbrand / E-boksforlaget
>
Här är reseproffsens 12 bästa budgetknep Det blir allt mer populärt att upptäcka resmål på egen hand genom att hyra bil. Vi har tagit fram reseproffsens 12 bästa knep för dig som vill hyra så billigt som möjligt.
<b> Nybörjarguide till härliga Gotland   </b>
Foto: Michael Jonsson / Thinkstock
>
Här är 10 bästa tipsen till Sveriges största ö Gotland är ett av Sveriges mest spännande resmål. Vi har letat upp 10 bra tips för dig som aldrig varit här. Klicka dig fram för att se våra bästa Gotlands-tips.
Sista Minuten Charter
> Spanien799 kr
> Italien995 kr
> Kroatien995 kr
> Grekland1 495 kr
> Cypern1 495 kr
> Portugal2 195 kr
> Egypten3 399 kr
Billigaste flyg fr. 30 sajter
> Londonfr. 502 kr
> Göteborgfr. 548 kr
> Stockholmfr. 598 kr
> Köpenhamnfr. 784 kr
> Barcelonafr. 816 kr
> Malagafr. 839 kr
> Istanbulfr. 981 kr
> Newarkfr. 2 868 kr
> New Yorkfr. 2 882 kr
> Bangkokfr. 3 292 kr

Resor inline
This video requires the Adobe® Flash® Player. Download a free version of the player.